YUMPRO BioActivLisäravinne koiran ruoansulatusjärjestelmälle

Laajan suoliston terveystutkimuksen tuloksena Lintbells on kehittänyt YUMPRO BioActiv:en. Sen ainutlaatuinen, monimutkainen prebiootti- ja probioottibakteereiden yhdistelmä on kehitetty tukemaan aktiivisesti koiran ruoansulatusjärjestelmää.

 • Sisältää ainoastaan hyviä bakteereita. 200 miljoonaa probioottibakteeria yhdessä tabletissa auttaa palauttamaan ja tasapainottamaan koiran olemassa olevia, luonnollisia, hyödyllisiä suolistobakteereita.
 • Torjuu haitallisia bakteereita – bioaktiiviset prebiootit sitovat ja poistavat ruoansulatuskanavan häiriöitä aiheuttavia haitallisia bakteereita ruokkimalla suoliston hyviä bakteereita.
 • Tukee ruoansulatusjärjestelmää – bioaktiivinen probiootti- ja prebioottiyhdistelmä tukee suoliston toimintaa auttaen siten myös koiraa pysymään virkeänä.
 • Tuote sopii myös kissalle.

Hyödyt

Tuloksia

Annostelu

Tuoteseloste

YUMPRO BioActiv on maukas tabletti. Sen voi antaa koiralle päivittäin kätevästi joko ruokaan sekoitettuna tai sellaisenaan herkkuna. Tabletin voi myös murskata. Tuote sopii myös kissalle.

 

Ruoansulatuskanavan häiriöt ovat koirilla erittäin yleisiä. Ne voivat johtua monista syistä. Ruokavalion muutos, stressi, suolen hidas toiminta ja ruoansulatusvaikeudet ovat tyypillisiä aiheuttajia. Tyypillisiä oireita ruoansulatuskanavan häiriöille ovat:

 

 • löysät tai vuotavat ulosteet
 • liialliset ilmavaivat
 • huono ruokahalu
 • kiilloton karva ja huono yleistila

 

 

Hyödyt

 

YUMPRO Bioactiv on ainutlaatuinen, monitahoinen, päivittäinen probiootti- ja prebioottiyhdistelmä koiran ruoansulatuskanavan luonnollisen tasapainon tueksi. Se auttaa koiran ruoansulatuskanavaa selviytymään haasteista.

 

Probiootti Enterococcus faecium E1707 on EU-rekisteröity koirille hyväksytty probioottikanta. Se auttaa palauttamaan ja tasapainottamaan koiran luonnollisten, hyvien suolistobakteereiden hyvinvointia.

Puhtaat prebiootit MOS, scFOS ja beetaglukaanit, auttavat torjumaan haitallisia bakteereita ruokkimalla koiran ruoansulatuskanavan hyviä bakteereita.

Syöttämällä päivittäin YUMPRO BioActiv:ea voi auttaa koiran ruoansulatusjärjestelmää palauttamaan ja säilyttämään luonnollisen tasapainonsa.

 

Ruoansulatusjärjestelmän häiriöissä haitalliset bakteerit ovat aiheuttaneet epätasapainoa. YUMPRO BioActiv on ainutlaatuinen prebioottien ja probioottien yhdistelmä, joka palauttaa koiran suoliston luonnollisen tasapainon.

 

Koira hyötyy probiooteista monella tavalla. Probioottiset bakteerit opettavat immuunisoluja tunnistamaan haitalliset bakteerit ja tekemään ne vaarattomiksi vastustuskykyä muodostavilla aineilla.

 

Probiootit ja prebiootit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön suojaamaan immuunisoluja. Koska useimmat probiootit eivät jää pysyvästi asumaan paksusuoleen, niitä on saatava säännöllisesti ravinnon mukana.

 

 

Prebiootit ovat erityisiä hiilihydraatteja, jotka tukevat koiran ruoansulatuskanavan hyviä bakteereita. YUMPRO BioActiv sisältää kolme erilaista hyödyllistä prebioottia:

 

 • Mannan-oligosakkaridit, MOS, torjuvat haitallisten bakteereiden ylikasvua ruokkimalla hyödyllisiä bakteereita.
 • Frukto-oligosakkaridit, scFOS, ruokkivat hyödyllisiä bakteereita ja auttavat tukemaan suoliston hyvinvointia.
 • Ne myös tukevat suoliston immuunijärjestelmää.

 

 

Tämä erikoinen yhdistelmä antaa koiralle kolme tärkeää etua:

 

 • Tukee koiran yleistä ruoansulatusjärjestelmän hyvinvointia.
 • Ylläpitää koiran ulosteen sopivaa koostumusta.
 • Vähentää koiran ilmavaivoja ja pahaa hajua.

YUMPRO BioActiv on maukas tabletti. Sen voi antaa koiralle päivittäin kätevästi joko ruokaan sekoitettuna tai sellaisenaan herkkuna. Tabletin voi myös murskata. Tuote sopii myös kissalle.

 

Vuorokausiannos

 

Pienet koirat

  (max. 10kg) 1 tabletti

Keskikokoiset koirat

  (11-35kg) 2 tablettia

Suuret koirat

  (26-40kg) 3 tablettia

Hyvin suuret koirat

  (yli 40kg) 4 tablettia

 

Tuote soveltuu myös kissoille. Kissan vuorokausiannos on 1/2 tabletti. Tabletin voi myös murskata ja sekoittaa ruokaan, jolloin kissa syö sen helpommin.

UK:ssa kuluttajatutkimuksissa 91% koirista söi tabletin joko herkkuna omistajan kädestä tai ruokaan sekoitettuna.

 

Koostumus

 

Frukto-oligosakkaridit 26%, hiivalisät - mannanoligosakkaridit 26% ja beetaglukaanit 13% ja di kalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti

 

 

Lisäaineet

 

Eläinjalostukselliset lisäaineet: Enterococcus faecium (INCIMB 10415) E1707: 2,1 x 10 potenssiin 11 CFU/kg

 

 

Ainesosat

 

Rasvapitoisuus 6,4%, proteiini 9,7%, kuitu 7,6, tuhka 22%