YuMEGA Itchy DogLisäravinne koiran iholle

Tärkeät omega -rasvahapot koirille, joilla on herkkä tai kutiseva iho

YuMEGA Itchy Dog on laadukas lisäravinne koirille, joiden iho kutisee. Hienoimmat luonnolliset ainesosat – eron huomaa 3-6 viikossa. Oikea omega 3 – ja omega 6 -rasvahappojen suhde tukee ihoa ja auttaa koiraa, joka rapsuttelee paljon. Eläinlääkärit suosittelevat laadukkaita kylmäpuristettuja, kutisevaa ja herkkää ihoa pehmentäviä ja rauhoittavia öljyjämme.

 

  • Rauhoittaa herkkää ihoa
  • Vähentää kutinaa ja raapimista
  • Tukee ihon terveyttä
  • Kasvattajien ja eläinlääkäreiden suosittelema
  • Toimii 3-6 viikossa

 

Hyödyt

Annostelu

Tuoteseloste

4 koiran kuivan ja herkän ihon merkkiä

 

  • Kutiseeko koirasi iho, rapsutteleeko se?
  • Kirputtaako koirasi?
  • Nuoleeko koirasi tassujaan tai hierooko se naamaansa huonekaluihin?
  • Tarvitseeko turkin kunto lisätukea?

 

Edellä on kuivan, kutisevan ihon merkkejä. YuMEGA Itchy Dog rauhoittaa ihoa.

 

 

YuMEGA Itchy Dog rauhoittaa ihoa

 

Herkkäihoinen koira reagoi helposti ärsykkeisiin aivan kuten herkkäihoinen ihminenkin. Ärsykkeitä ovat mm. pölyt, ruohot, kirput ja täit, sekä pölypunkit. Ihon ärtyminen aiheuttaa kutinaa ja epämiellyttävää oloa, mikä johtaa rapsutteluun ja kirputtamiseen. Pitkittynyt kutina ja rapsuttelu aiheuttaa ihovaurioita ja turkin vaurioita.

 

YuMEGA Itchy Dog sisältää tärkeitä, koiran ihon puolustuskykyä tukevia ja rapsuttelun tarvetta vähentäviä omega 3 – ja 6 -rasvahappoja, mikä edistää hyvää oloa.

 

 

Raapimisen tarve loppuu

 

Jokaisella koiralla on omanlaisensa kutinan sietokyky. Kun sietokyvyn raja ylittyy, on raapimista vaikea enää saada loppumaan. Rohtopurasruohon GLA -rasvahappo rauhoittaa ihoa, jolloin sietokyky kasvaa ja koiran ihonsa ”kirputus” ja raapiminen vähenee.

 

 

Rauhoittaa ja pehmentää

 

Kylmäpuristetun lohiöljyn korkea omega 3 -rasvahappopitoisuus rauhoittaa herkkää ihoa.

 

 

Ravitsee ihoa sisältäpäin

 

YuMEGA Itchy Dogissa on runsaasti omega 6 -rasvahappoja. Omega 6 on avainasemassa ihon kosteussulun toiminnassa. Kosteussulku suojaa ihoa ärsykkeiltä ja pehmentää ja täydentää ihoa. Samalla kasvilähteistä lisätty luonnollinen E-vitamiini tukee ihon luonnollista puolustusjärjestelmää.

 

 

Tukee turkin hyvinvointia

 

Pellavansiemenen korkea omega 3 -rasvahappopitoisuus vaikuttaa turkin kuntoon. Me Lintbellsillä valitsemme omega 3 – ja 6 -rasvahappomme huolellisesti. Käytämme parhaimpia pellavansiemeniä ja rohtopurasruohon siemeniä, joista erottelemme öljyt hellävaraisella kylmäpuristusmenetelmällä. On kuin tuottaisimme parhainta neitsytoliiviöljyä – pullotamme öljyn välittömästi säilyttääksemme tuoreuden. Sen jälkeen lisäämme luonnollisten kasvilähteiden E-vitamiinin vapaiden radikaalien tuhoamiseksi ja öljyn laadun ylläpitämiseksi.

 

Tämä erittäin laadukas lisäravinne sisältää myös hienointa 100% lohiöljyä, ilman lisäaineita. Kalastusalukselta pulloon, valmiiksi öljyksi, menee alle tunti aikaa. Näin koira saa tuoreinta, tehokkainta ihoa pehmentävää öljyä – tuoreena Norjan kristallinkirkkaista vuonoista.

 

Vuorokausiannos

 

Älä ylitä vuorokausiannosta.

 

  Pienet koirat

      (alle 10 kg) 2,5 ml

  Keskikokoiset koirat

      (10 – 20 kg) 5-7,5 ml

  Suuret koirat

      (20 – 30 kg) 7,5-10 ml

  Hyvin suuret koirat

      (yli 30 kg) 10-15 ml

 

 

YuMEGA Itchy Dogin käyttö

 

YuMEGA Itchy Dog on luonnolliselta maistuva öljy, joten se on helppo antaa koiralle. Öljy annostellaan koiran painon mukaan ja lisätään koiran ruokaan. On tärkeää antaa koiran vatsalle aikaa tottua YUMEGA- öljyyn. Ensimmäisen viikon ajan kannattaa antaa puolikas annos öljyä. Sen jälkeen voi siirtyä täyteen vuorokausiannokseen.

 

 

Säilytysohjeet

 

Säilytä pullo pahvipakkauksessa. Säilytä kuivassa ja viileässä, suojassa suoralta auringonvalolta. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa. Ei lasten ulottuville.

 

YUMEGA Plus sisältää koiran ihoa rauhoittavia ainesosia.

 

Ainesosat

 

Pellavansiemen, lohi, puhdas kalaöljy, rohtopurasruoho

 

 

Lisäaineet

 

Ravitsemuksellinen lisäaine E-vitamiini 1680mg / kg

 

 

Ravintosisältö

 

Rasvapitoisuus 96%, proteiini 0,2%, kuitu 0,1%, tuhka 0,1%, omega 3- ja 6- rasvahapot 58%