YuMEGA DogRavintolisä koiran turkille

Tärkeät ihon ja turkin omega -rasvahapot.

YuMEGA Dog on erittäin laadukas ihon ja turkin luonnollinen omega 3 – ja 6 -rasvahappolisä. Tämä toimiva koostumus on ihanteellinen koirille, joilla on runsasta karvanlähtöä. Rasvahapot kosteuttavat kuivaa ihoa ja kohentavat turkin kuntoa – tuloksia voi odottaa 3-6 viikossa.

 

  • Nopeuttaa turkin kasvua ja kohentaa kuntoa
  • Kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa
  • Vähentää liiallista karvanlähtöä
  • Kasvattajien ja eläinlääkäreiden suosittelema
  • Toimii 3-6 viikossa

 

 

 

Hyödyt

Annostelu

Tuoteseloste

4 merkkiä koiran kuivan ihon rasvahappojen tarpeesta

 

  • Onko koiralla runsasta karvanlähtöä?
  • Onko turkki ohut tai onko siinä kaljuja kohtia?
  • Onko koiralla kuiva, hilseilevä iho?
  • Tarvitseeko turkki tukea hyvinvointiin?

 

Edellä mainitut ovat merkkejä ihon ja turkin lisäravinteiden tarpeesta. Lisäravinteet auttavat koiraa näyttämään hyvältä ja tuntemaan olonsa hyväksi. Mitä YuMEGA Dog on ja miten se toimii?

 

Lyhyesti: Koira tarvitsee omega 3 – ja 6 -rasvahappoja terveen ihon ja turkin ylläpitoon. Koirien ruoissa on tärkeitä ainesosia, mutta lisäravinneöljyn oikeat rasvahapot oikeassa suhteessa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia. Luonnolliset rasvahapot vähentävät karvanlähtöä, kosteuttavat kuivaa ja hilseilevää ihoa ja kohentavat turkin kuntoa.

 

 

Vähentää karvanlähtöä

 

Runsas määrä pellavansiemenestä saatuja tärkeitä omega 3- rasvahappoja tukee ja vahvistaa koiran turkin karvatuppia. Kun karvatuppi voi hyvin, karva pysyy kiinni pidempään. Tämä kohentaa turkin kuntoa ja vähentää karvanlähtöä.

 

 

Täydentää ihoa

 

Koiran iho uudistuu jatkuvasti aivan kuten ihmisen iho. Jos tämä luonnollinen prosessi ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, ihon terveys vaarantuu. Huolellisesti valitut rohtopurasruohon omega 6 -rasvahapot edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia ja pehmentävät ihoa. Tämä tukee koiran ihon uudistumista ja kohentaa sekä ihon kuntoa että turkin kasvua.

 

 

Parantaa ihon läpäisyestettä

 

Kuiva iho vaikuttaa koiriin samoin kuin ihmiseen. Jos ihon kosteussulusta ei pidetä hyvää huolta, eikä sitä täydennetä säännöllisesti, iho kuivuu ja hilseilee. Koira ei voi käyttää kosteusvoidetta. YuMEGA Dogin runsas määrä tärkeitä omega -rasvahappoja, linolihappoja, auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussulkua.

 

 

Auttaa tuhoamaan vapaita radikaaleja

 

YuMEGA Dogin sisältämä luonnollinen, luonnollisista kasvilähteistä saatu antioksidantti E-vitamiini tuhoaa vapaita radikaaleja ja tukee ihon puolustusjärjestelmää.

 

 

YuMEGA Dog on ainutlaatuinen

 

Me Lintbellsillä valitsemme YuMEGA Dogin valmistukseen parhaat luonnolliset kasvilähteet, pellavansiemenet ja rohtopurasruohon siemenet, joista erottelemme öljyt hellävaraisella  kylmäpuristusmenetelmällä. On kuin tuottaisimme parhainta neitsytoliiviöljyä – pullotamme öljyn välittömästi säilyttääksemme tuoreuden. Sen jälkeen lisäämme luonnollisten kasvilähteiden E-vitamiinin vapaiden radikaalien tuhoamiseksi ja öljyn laadun ylläpitämiseksi. Emme käytä mitään kemikaaleja puristuksessa tai käsittelyssä. Näin öljyt säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa ja ne ovat todella tehokkaita.

 

YUMEGA Dog on helposti annettava ravintolisä. Sitä voi lisätä päivittäin koiran ateriaan.

 

Vuorokausiannos

 

Älä ylitä vuorokausiannosta.

 

  Pienet koirat

      (alle 10 kg) 2,5 ml

  Keskikokoiset koirat

      (10 – 20 kg) 5-7,5 ml

  Suuret koirat

      (20 – 30 kg) 7,5-10 ml

  Hyvin suuret koirat

      (yli 30 kg) 10-15 ml

 

 

YuMEGA Dogin käyttö

 

Mikäli koira käyttää YUMEGA Dog -öljyä ensimmäistä kertaa, annetaan koiran vatsan tottua öljyyn käyttämällä ensimmäisen viikon ajan puolikasta annosta. Sen jälkeen voi siirtyä täyteen vuorokausiannokseen.

 

 

Säilytysohjeet

 

Säilytä pullo pahvipakkauksessa. Säilytä kuivassa ja viileässä, suojassa suoralta auringonvalolta. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa. Ei lasten ulottuville.

 

YuMEGA Dog sisältää ihon ja turkin kuntoa tukevia ainesosia.

 

Ainesosat

 

Pellavansiemen, rohtopurasruoho

 

 

Lisäaineet

 

Ravitsemuksellinen lisäaine E-vitamiini 1680mg / kg

 

 

Ravintosisältö

 

Rasvapitoisuus 96%, Proteiini 0,2%, Kuitu 0,1% Tuhka 0,1%

Omega 3 ja 6- rasvahapot 65%

Vitamiinitasot taattu parasta ennen –päiväykseen saakka