YuMEGA CatLisäravinne kissoille

Kissan ihon ja turkin keskeiset omega -rasvahapot

YuMEGA Cat sisältää erittäin laadukkaita, luonnollisia, keskeisiä omega 3 -ja 6 -rasvahappoja ja E-vitamiinia. Erityisesti kissoille kehitetty YuMEGA Cat auttaa kissan iho-ongelmissa ja tuo lisäkiiltoa kissan turkkiin vain 3-6 viikossa.

 

  • Korostaa kissan turkin luonnollista kiiltoa ja kauneutta
  • Ravitsee kissan kuivaa ja hilseilevää ihoa
  • Vähentää kissan karvanlähtöä
  • Auttaa ylläpitämään kissan ihon luonnollista kosteussulkua
  • Kasvattajien ja eläinlääkäreiden suosittelema

 

 

 

 

Hyödyt

Annostelu

Tuoteseloste

5 syytä YuMEGA Catin antamiseen kissalle

 

  • Peseekö ja nyhtääkö kissa turkkiaan liikaa?
  • Onko kissan turkki ohut ja onko siinä kaljuuntuvia läikkiä?
  • Onko kissalla taipumus kuivaan, hilseilevään ihoon?
  • Raapiiko kissa itseään jatkuvasti säännöllisestä loishäädöstä huolimatta?
  • Oksentaako kissa paljon karvapalloja?

 

 

YuMEGA Cat vaikuttaa kissan ihoon

 

Lyhyesti: Kissa tarvitsee omega 3 – ja 6 -rasvahappoja terveen ihon ja turkin ylläpitoon. Kissanruoissa on tärkeitä ainesosia, mutta lisäravinneöljyn oikeat rasvahapot oikeassa suhteessa edistävät ihon ja turkin hyvinvointia. Luonnolliset rasvahapot vähentävät kissan liiallista karvojen nuolemistarvetta ja palauttavat turkin luonnollisen kauneuden.

 

 

Hyödynnä omega -rasvahappojen vahvuus

 

YuMEGA Cat on ainutlaatuinen yhdistelmä kehäkukan, auringonkukan ja norjalaisen lohen omega 3 – ja 6 -rasvahappoja, jotka edistävät kissan ihon ja turkin hyvinvointia ja vähentävät karvanlähtöä.

 

 

Parantaa ihon kosteusestettä

 

Kuiva iho vaikuttaa kissaan samoin kuin ihmiseen. Jos ihon kosteussulusta ei pidetä hyvää huolta, eikä sitä täydennetä säännöllisesti, iho kuivuu ja hilseilee. Kissa ei voi käyttää kosteusvoidetta. YuMEGA Catin sisältämä suuri määrä tärkeitä omega 6 -rasvahappoja, linolihappoja, auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussulkua.

 

 

Täydentää kuivaa, hilseilevää ihoa

 

Valmisteemme sisältää helokin erityisiä omega 6 -rasvahappoja, jotka ravitsevat ja uudistavat kissan ihoa. Luonnollisista kasvilähteistä lisätty E-vitamiini tuhoaa vapaita radikaaleja ja tukee kissan ihon puolustusjärjestelmää.

 

 

YuMEGA Cat on ainutlaatuinen

 

Omega 3 – ja 6 -rasvahapoista puhuttaessa valmistusmenetelmällä on suuri merkitys. Käyttämällä luonnollisia, uusiutuvia ainesosia mahdollistamme sen, että YuMEGA Cat on ympäristöystävällinen, sekä hyvä kissalle.

 

YuMEGA Catin rasvahapot saamme auringonkukan ja helokin siemenistä. Laadun säilyttämiseksi kylmäpuristamme ja pullotamme rasvahapot nopeasti samoin kuin parhaimpien oliiviöljyjen laatu säilytetään. Laatuvaatimuksemme ovat niin korkeat, että hylkäämme usein ihmisten lisäravinteisiin menevät rasvahapot. Näin takaamme, että kissa saa parhaimmat mahdolliset lisäravinteet.

 

Öljy sisältää 100% lohta, ilman lisäaineita. Lohiöljymme saamme Norjan vuonojen lohista. Lohet kalastetaan vuonosta ja valmistetaan öljyksi alle tunnissa, joten tämä lohiöljy on laadukkainta saatavilla olevaa lohiöljyä.

 

Olemme todella ylpeitä YuMEGA sarjastamme ja sen vaikutuksista kissan ihon ja turkin haasteisiin.

 

YUMEGA Cat on helppo antaa sekoittamalla kissan ruokaan.

 

Vuorokausiannos

 

Noin 4-5kg painoiselle kissalle sekoitetaan 1ml öljyä ruokaan päivittäin. Pienemmille kissoille voi antaa 4 tippaa / 1 kg.

 

 

Helppo annostella

 

Tämän maistuvan öljyn voi lisätä joko kissan ruokaan tai antaa sellaisenaan vaikkapa kulhosta.

 

 

YuMEGA Catin käyttö

 

On tärkeää antaa kissalle aikaa tottua uuteen asiaan sen ruoassa. Ensimmäisen viikon ajan voi antaa vain muutaman tipan öljyä ja siirtyä sen jälkeen suositeltuun vuorokausiannokseen.

 

 

Hyviä vinkkejä

 

Kehitimme YuMEGA Cat -öljyn maistuvaksi öljyksi. Mikäli lemmikkisi on nirso, tiputa muutama tippa öljyä kissan tassulle. Se nuolee öljyn pestessään itseään ja saa näin päivittäisen annoksensa öljyä.

 

Tämä on helppo tapa pitää kissan turkki mahdollisimman hyvässä kunnossa.

 

Ainesosat

 

Helokki, auringonkukka, lohi, puhdas kalaöljy

 

 

Lisäaineet

 

Ravitsemuksellinen lisäaine / kg E-vitamiini 1680mg

 

 

Ravintosisältö

 

Rasvapitoisuus 95%, proteiini 0,2%, kuitu 0,1%, tuhka 0,1%, omega 3- ja 6- rasvahapot 62%