YuDIGEST PLUS for Dogs

Nopeasti toimiva ruoansulatuselimistön tuki koirille ja kissoille

Ruoansulatusvaivojen ja -haasteiden hoitoon

Jos lemmikillä on taipumusta ruoansulatusvaivoihin, YuDIGEST PLUS for Dogs kannattaa olla saatavilla. Se on hellävarainen, luonnollinen ja tehokas, nopea tuki ja apu vatsavaivoihin. YuDIGEST PLUS for Dogs auttaa selviytymään meneillään olevista haasteista.

 

  • Lääkevahvuiset probiootit koirille ja kissoille
  • Toimii nopeasti ruoansulatusvaivojen ensiapuna
  • Palauttaa luonnollisen tasapainon
  • Lisää hyödyllisiä bakteereita
  • Sitoo bakteereita, viruksia ja myrkkyjä

 

 

Hyödyt

Annostelu

Tuoteseloste

YuDIGEST PLUS for Dogs sisältää lääkevahvuisia, nopeavaikutteisia, luonnollisia, tehokkaita bioaktiivisia probiootteja ja prebiootteja. Ne palauttavat nopeasti suolistobakteereiden luonnollisen tasapainon.

 

 

Palauttaa ruoansulatuskanavan luonnollisen tasapainon

 

Jokaisen pussin ainutlaatuinen yhdistelmä kolmea eri tieteellisesti todistettua prebioottia ja 1 miljardi probioottibakteeria tukevat hyödyllisiä bakteereita ja sitovat haitallisia bakteereita varmistaen ruoansulatuskanavan hyvän tasapainon.

 

 

Sitoo haitallisia bakteereita, viruksia ja myrkkyjä

 

Montmorilloniitti on erityislaatuinen, viruksia ja myrkkyjä sitova savi. Montmorilloniitti varmistaa, että nämä haitalliset aineet kulkevat turvallisesti lemmikin suoliston läpi. Sen on osoitettu olevan jopa 20 kertaa tehokkaampaa kuin muut yleisesti käytetyt savet, kuten kaoliini.

 

 

Tukee suoliestettä

 

Välttämätön aminohappo treoniini auttaa suolisoluja tuottamaan suojaavaa suolilimaa, musiinia, jota ruoansulatushäiriöissä menetetään.

 

 

Edistää normaalia ruoansulatusta

 

Pellavansiemen sisältää runsaasti normaalia ruoansulatuskanavan toimintaa tukevia antioksidantteja ja lignaanipitoista kuitua.

 

 

Vatsaa rauhoittava tuotepari

 

YuDIGEST Dog ja YuDIGEST PLUS for Dogs toimivat yhdessä ruoansulatuselimistön tasapainon palauttamisessa ja ylläpitämisessä. YuDIGEST PLUS for Dogs auttaa koiran tai kissan vakavammissa ruoansulatuksen häiriöissä. Sen jälkeen voi siirtyä päivittäiseen tukeen, YuDIGEST Dogiin. Se ylläpitää ja edistää hyvää ruoansulatusta, ylläpitää ulosteen sopivaa koostumusta, sekä lisää suoliston hyödyllisiä bakteereita.

 

Hankalat vatsavaivat voivat olla lemmikin ja sen omistajan painajainen. Tarkoittipa se vaikka perheen yhteisen ajan vähenemistä tai näyttelyn tai kilpailun väliin jäämistä, omistajalle lemmikin näkeminen allapäin ja huonovointisena aiheuttaa pahaa mieltä. Omistajat yhtyvät siihen, että on ensiarvoisen tärkeää saada asiat takaisin raiteilleen mahdollisimman pian. YuDIGEST PLUS for Dogs tekee juuri sen.

 

YUMPRO BioActiv PLUS on suunniteltu helposti annettavaksi. Jauhetta ripotellaan koiran ruokaan kolmen päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Ohessa annostusohjeet. Tuote sopii myös kissalle. Kts. ohjeet sivun alaosasta.

Vuorokausiannos

 

Pienet koirat

  (enint. 5kg) 1/2 pussia

Keskikokoiset koirat

  (6-15kg) 1 pussia

Suuret koirat

  (16-35kg) 2 pussia

Hyvin suuret koirat

  (yli 35kg) 3 pussia

Koostumus

 

Pellavansiemen 40%, frukto-oligosakkaridit 20%, hiivalisät - mannanoligosakkaridit 20% ja beetaglukaanit 2,5%

 

 

Lisäaineet

 

Kotieläinjalostuksen lisäaineet

Enterococcus faecium (INCIMB 10415) E1707: 2 x 10 potenssiin 11 CFU / kg; 1 x 10 potenssiin 9 CFU / pussi

 

Ravitsemuslisäaineet

Treoniini 40g/kg; 200mg/pussi

 

Teknologiset lisäaineet

Bentoniitti-montmorilloniitti E558 100g/kg; 500mg/pussi

 

 

Ainesosat

 

Rasvapitoisuus 9,2%, proteiini 20,7%, kuitu 3,7%, tuhka 13,5%