YuDIGEST DogLisäravinne koiran ruoansulatusjärjestelmälle

Probiootteja ja prebiootteja koirille ja kissoille, joilla on herkkä ruoansulatuselimistö

YuDIGEST Dog on ainutlaatuinen yhdistelmä probiootteja ja prebiootteja. YuDIGEST Dog on kehitetty tukemaan erityisesti koiran ruoansulatuselimistöä. Soveltuu koirille ja kissoille.

 

  • Tukee ruoansulatuselimistöä
  • Ylläpitää ulosteen sopivaa koostumusta
  • Vähentää ilmavaivoja ja pahaa hajua
  • Sisältää bioaktiivisia yhdistelmiä – aktiivisia ainesosia, joiden on tieteellisesti todistettu tukevan ruoansulatuselimistön terveyttä
  • Lisää hyödyllisiä bakteereita

 

Hyödyt

Annostelu

Tuoteseloste

5 merkkiä koiran ja kissan ruoansulatusjärjestelmän häiriöistä

 

  • Löysät ulosteet
  • Ilmavaivat
  • Huono ruokahalu
  • Eloton turkki
  • Huono yleistila

 

Vatsavaivat ovat koirilla ja kissoilla yleisiä. Ne voivat aiheutua ruokavalion muutoksesta, stressistä, ravinteiden huonosta imeytymisestä tai ruoansulatusvaivoista. Onneksi lemmikin probiootit voivat todella auttaa!

 

 

YuDIGEST toimii

 

YuDIGEST sisältää hienolaatuisimpia aktiivisia ainesosia, jotka pitävät lemmikkisi vatsan tip-top kunnossa. Ainutlaatuinen bioaktiivinen lisäravinteemme lisää lemmikin ruoansulatusjärjestelmän luonnollisia terveyttä ylläpitäviä bakteereita. Hyödylliset bakteerit taistelevat haitallisten bakteereiden kanssa ravinteista ja estävät taudinaiheuttajia tarttumasta ruoansulatuskanavan pintoihin. Samaan aikaan prebiootit, tietynlaiset hiilihydraatit, tukevat hyödyllisiä bakteereita. Jokaisessa tabletissa on Enterococcus faecium probioottia ja prebioottiyhdistelmä MOS, scFOS ja beetaglukaaneja. Nämä aktiiviset ainesosat toimivat yhdessä ja ylläpitävät lemmikin ruoansulatusjärjestelmän tasapainoa pitäen niiden vatsat toiminnassa.

 

 

Lisää hyödyllisiä bakteereita

 

Yli 200 miljoonaa probioottibakteeri Enterococcus faeciumia yhdessä tabletissa auttaa palauttamaan ja tasapainottamaan lemmikin olemassa olevia luonnollisia, hyödyllisiä suolistobakteereita.

Lisää hyödyllisiä bakteereita

 

 

Sitoo haitallisia bakteereita

 

Puhtaat prebiootit tuhoavat haitallisia bakteereita ja ruokkivat hyödyllisiä, lemmikin reuoansulatusjärjestelmää tukevia bakteereita.

 

 

Tukee ruoansulatuselimistön terveyttä

 

Bioaktiivinen yhdistelmä tervettä suoliston tasapainoa ylläpitäviä probiootteja ja prebiootteja. Helpottaa normaalia ruoansulatusta ja auttaa koiraa ja kissaa pysymään aktiivisena ja hyväkuntoisena.

 

 

Hyödyllinen koiran- ja kissanpentujen vieroitukseen

 

Koiran- ja kissanpentujen vatsa voi mennä sekaisin, kun niiden elimistö rakentaa vastustuskykyään. YuDIGEST Dogia voi antaa nuorten pentujen ruoansulatuselimistön tueksi heti, kun ne syövät kiinteää ruokaa.

 

 

Vatsaa rauhoittava tuotepari

 

YuDIGEST Dog ja YuDIGEST Plus for Dogs toimivat yhdessä ruoansulatuselimistön tasapainon palauttamisessa ja ylläpitämisessä. YuDIGEST PLUS for Dogs auttaa koiran tai kissan vakavammissa ruoansulatuksen häiriöissä. Sen jälkeen voi siirtyä päivittäiseen tukeen, YuDIGEST Dogiin. Se ylläpitää ja edistää hyvää ruoansulatusta ja ylläpitää ulosteen sopivaa koostumusta, sekä lisää suoliston hyödyllisiä bakteereita.

 

Olemme erittäin ylpeitä YuDIGEST tuotteista ja siitä, millainen vaikutus niillä on herkkävatsaisiin lemmikkeihin. Ruoansulatushäiriöt voivat olla koiralle ja kissalle todella ikäviä. Tieto siitä, että tuotteistamme on ollut apua, saa koko Lintbellsin porukan hymyilemään ilosta.

 

Vuorokausiannos

 

Pienet koirat

  (max. 10kg) 1 tabletti

Keskikokoiset koirat

  (11-35kg) 2 tablettia

Suuret koirat

  (26-40kg) 3 tablettia

Hyvin suuret koirat

  (yli 40kg) 4 tablettia

 

YuDIGEST on maistuva tabletti, jonka voi antaa lemmikille sopivana hetkenä, joko ruokaan sekoitettuna tai sellaisenaan herkkuna. Jopa nirsot syövät sen mielellään, mutta jos tarpeen, voit myös jauhaa ja sekoittaa sen lemmikin ruokaan.

 

Koostumus

 

Frukto-oligosakkaridit 26%, hiivalisät - mannanoligosakkaridit 26% ja beetaglukaanit 13% ja di kalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti

 

 

Lisäaineet

 

Eläinjalostukselliset lisäaineet: Enterococcus faecium (INCIMB 10415) E1707: 2,1 x 10 potenssiin 11 CFU/kg

 

 

Ravintosisältö

 

Rasvapitoisuus 8,7%, proteiini 21,3%, kuitu 4,1, tuhka 11,8%