YuCARE Tooth CleanerLemmikin korvien ja silmien puhdistukseen

Helppo tapa huolehtia lemmikin hampaiden puhtaudesta

 

Lemmikin hankalat hammasharjat ovat poissa! Helppokäyttöinen hammasharjamme on uusi tuulahdus hampaiden hoidossa. Se on myös helppo puhdistaa. Huuhtele hammasharja lämpimällä vedellä ja kuivata. Hopeaionit tuhoavat bakteerit.

 

  • Valkoisemmat hampaat ja raikkaampi hengitys
  • Helppo käyttää, mikrokuitu tuhoaa bakteerit
  • Päivittäiseen käyttöön 4-6 viikoksi
  • Yli 12000 kertaa enemmän kuituja kuin hammasharjassa
  • Täydellinen YuCARE Tooth Polishin kanssa

 

 

 

Hyödyt

Toiminta

Tuoteseloste

YuCARE Tooth Cleaner puhdistaa hampaat

 

Pahanhajuinen hengitys on asia, jolle nelijalkaiset ystävämme, myös kissat, voivat olla alttiita. Onneksi pienellä hampaiden hoidolla koiramme ja kissamme saavat raikkaamman hengityksen ja ennen kaikkea terveemmät hampaat ja ikenet.

 

YuCARE Tooth Cleaner sisältää 12000 kertaa enemmän kuituja kuin tavallinen hammasharja. Tämä on tehokas, mutta hellävarainen puhdistus- ja plakin poistokeino. Jokainen kuitu sisältää ainutlaatuista antibakteerista, bakteereita tuhoavaa hopeaionia. Hieronta puhdistaa ikeniä ja ylläpitää suun terveyttä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytetään yhdessä YuCARE Tooth Polish hammastahnan kanssa.

 

 

YuCARE Tooth Cleaner on ainutlaatuinen

 

YuCARE Tooth Cleanerin ainutlaatuinen antibakteerinen kolloidinen hopea tuhoaa bakteereita tuhoamalla niille tärkeitä entsyymeitä. Siten se estää haitallisia bakteereita lisääntymästä ja kasvamasta. Turvallinen, luonnollinen ja helppo tapa huolehtia lemmikin suun terveydestä. Aseta hammasharja etusormeen ja kiedo silmukka keskisormen ympärille. Hiero lemmikin hampaita ja ikeniä varovasti pyörivin liikkein.

 

 

YuCARE tuoteperhe

 

Vuosien aikana moni meillä Lintbellsillä on ihmetellyt, miksei lemmikeillemme ole saatavilla hellävaraisia hoito- ja ensiaputuotteita. Päätimme tehdä niitä itse.

 

Yhdistämällä turvallisia, luonnollisia ainesosia hoidon tietotaitoon loimme monikäyttöisen sarjan. Sarja auttaa lemmikin hoitamisessa päästä varpaisiin ja aina hännäntyveen asti.

 

YuCARE Tooth Cleanerin käyttö

 

Pujota YuCARE Tooth Cleaner etusormeesi kuin sormikas ja kiedo silmukka keskisormesi ympärille. Hiero hellästi pyörivin liikkein lemmikkisi hampaita ja ikeniä. Huuhtele hyvin ja jatka hampaiden puhdistamista. Jos käytät hammasharjaa päivittäin, vaihda se 4-6 viikon välein, jotta antibakteerisia hopeaioneita on tarpeeksi.

 

 

Hammasharjan puhdistus

 

Huuhtele hammasharja lämpimällä vedellä ja anna kuivua. Hopeaionit tuhoavat bakteerit. Helppoa!

 

YuCARE Tooth Cleaner sisältää

 

  • Kolloidinen hopea

 

 

Kysyttävää?

 

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuCARE Tooth Cleanerista, ota yhteyttä.

 

Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.