YuCARE Eye SprayLemmikin korvien ja silmien puhdistukseen

Puhdistaa, pehmentää ja poistaa hellävaraisesti kyynelnestevalumat

 

YuCARE Eye Spray on hellävarainen ja tehokas keino hoitaa ja suojata lemmikin silmiä. Päivittäin käytettynä se vähentää kyynelnesteen valumia ja ehkäisee silmänympärysongelmia. Ainutlaatuinen antibakteerinen vaikutus.

 

  • Puhdistaa silmien alueen hellävaraisesti
  • Ehkäisee kyynelnesteen valumia
  • Vähentää silmien ärtymistä
  • Ei kirvele ja on helppo käyttää

 

 

Hyödyt

Toiminta

Tuoteseloste

Turvallista koirille ja kissoille. Parhaaseen tulokseen pääset käyttämällä YuCARE Ear & Eye Cleaning liinaa lemmikin kyynelnesteen valumien poistoon. Säännöllinen käyttö poistaa rumia tahroja ja auttaa vähentämään silmien ärtymistä.

 

Tätä rauhoittavaa, pehmentävää ja antibakteerista suihketta voi käyttää myös vähentämään hyönteisten pistosten ja puremien aiheuttamaa ihon ärsytystä. Suihkutetaan ärtyneelle alueelle.

 

 

YuCARE Eye Spray silmäsuihke on ainutlaatuinen

 

Tämä hellävarainen suihke sisältää vahvoja ainesosia, kuten luonnollista, antibakteerista kolloidista hopeaa. Suihkeen antibakteerinen hopea torjuu bakteereita ja tiettyjä hiivoja tuhoamalla niille tärkeitä entsyymeitä. Tämä on tehokas, turvallinen, luonnollinen ja helppo tapa estää bakteereita lisääntymästä ja kasvamasta ja hoitaa lemmikkiä.

 

 

YuCARE tuoteperhe

 

Vuosien aikana moni meillä Lintbellsillä on ihmetellyt, miksei lemmikeillemme ole saatavilla hellävaraisia hoito- ja ensiaputuotteita. Päätimme tehdä niitä itse.

 

Yhdistämällä turvallisia, luonnollisia ainesosia hoidon tietotaitoon loimme monikäyttöisen sarjan. Sarja auttaa lemmikin hoitamisessa päästä varpaisiin ja aina hännäntyveen asti.

 

YuCARE Eye Sprayn käyttö

 

Suihkuta pieni määrä YuCARE Eye Spray suihketta silmän ympärille ja pyyhi hellävaraisesti YuCARE Ear & Eye Cleaning liinalla. Puhdista päivittäin, jos lemmikillä on taipumusta silmäongelmiin.

 

YuCARE Eye Spray sisältää

 

  • Kolloidinen hopea

 

 

Kysyttävää?

 

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuCARE Eye Spraystä, ota yhteyttä.

 

Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.