YuCARE Ear DropsLemmikin korvien ja silmien puhdistukseen

Lemmikin korvien hellävarainen, antibakteerinen puhdistuskeino

 

YuCARE Ear Drops korvatipat ovat antibakteerinen, hellä ja helppo keino puhdistaa lemmikin korvia tehokkaasti ja tarttua ajankohtaisiin korvien haasteisiin.

 

  • Ainutlaatuinen antibakteerinen vaikutus
  • Puhdistaa korvat hellävarasisesti
  • Tehokas lian puhdistuskeino
  • Voi ehkäistä tulehdusta
  • Helppo käyttää

 

 

Hyödyt

Käyttö

Tuoteseloste

YuCARE Ear Drops on helppo ja tehokas keino puhdistaa ja hoitaa lemmikin korvia. Hopeaionien antibakteerinen vaikutus tappaa epämukavuutta ja tulehduksia aiheuttavia bakteereita ja tiettyjä hiivoja. Käytä YuCARE Ear & Eye Cleaning liinaa korvakäytävän puhdistukseen ja tulehdusten ehkäisyyn.

 

Suosittelemme, että YuCARE Ear & Eye Cleaning liinaa käytetään koko korvan alueen puhdistukseen. Katso tarkemmin tuotteen käyttöosiosta.

 

 

YuCARE Ear Drops korvatipat ovat ainutlaatuisia

 

YuCARE Ear Drops korvatippojen antibakteerinen hopea tuhoaa haitallisia bakteereita ja tiettyjä hiivoja torjumalla niille tärkeitä entsyymeitä. Tämä on tehokas, turvallinen, luonnollinen ja helppo tapa estää bakteereita lisääntymästä ja kasvamasta ja hoitaa lemmikkiä.

 

 

YuCARE tuoteperhe

 

Vuosien aikana moni meillä Lintbellsillä on ihmetellyt, miksei lemmikeillemme ole saatavilla hellävaraisia hoito- ja ensiaputuotteita. Päätimme tehdä niitä itse.

 

Yhdistämällä turvallisia, luonnollisia aineosia hoidon tietotaitoon loimme monikäyttöisen sarjan. Sarja auttaa lemmikin hoitamisessa päästä varpaisiin ja aina hännäntyveen asti. YuCARE-tuoteperhettä voi tarkastella skrollaamalla sivu loppuun ja klikkaamalla jotakin YuCARE-tuotetta.

 

YuCARE Ear Drposin käyttö

 

Tiputa 2-3 tippaa YuCARE Ear Drops korvatippoja korvaan. Hiero hellästi korvan tyvestä 15-30 sekuntia ja puhdista liinalla vaha ja lika. Käytä päivittäin, jos lemmikillä on taipumusta korvaongelmiin.

 

 

Huomio!

 

Mikäli epäilet lemmikillä silmä- tai korvatulehdusta, vie se eläinlääkäriin. Puhdista vain ulkokorvaa ja ulkoista korvakäytävää. Älä työnnä liinaa korvaan, sillä se voi aiheuttaa kipua ja vaurioita.

 

YuCARE Ear Drop sisältää

 

  • Hopeaionit

 

 

Kysyttävää?

 

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuCARE Ear Dropsista, ota yhteyttä.

 

Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.