YuCARE Ear & Eye ClothLemmikin korvien ja silmien puhdistukseen

Luonnollinen antibakteerinen liina korville ja silmille

 

Tämä erityinen liina sisältää antibakteerisia, sieniä torjuvia ja tuhoavia hopeaioneita. Yhdessä YuCARE Ear Drops korvatippojen ja silmäsuihkeen kanssa käytettynä se on hellävarainen keino poistaa tahroja, vahaa ja roskia.

 

  • Puhdistaa korvat ja silmät hellävaraisesti
  • Tehokas kyynelnesteen, vahan ja roskien poistaja
  • Pese ja kuivaa ja käytä uudestaan
  • Ainutlaatuinen antibakteerinen vaikutus
  • Täydellinen YuCARE Eye Spray silmäsuihkeen ja YuCARE Ear Drops korvatippojen kanssa

 

 

Hyödyt

Käyttö

Tuoteseloste

Antibakteerisen kolloidisen hopean ansiosta liina on melkein itse puhdistuva. Käytön jälkeen liina huuhdellaan hyvin ja annetaan kuivua. Hopea tuhoaa bakteerit ja sienet, joten se on pian jälleen käyttövalmis. Liinaa voi käyttää uudelleen ja uudelleen, mutta se kannattaa vaihtaa 4-6 viikon välein, jotta se tuhoaa bakteerit tehokkaasti.

 

YuCARE Ear & Eye Cloth korva- ja silmäliina on ainutlaatuinen

 

YuCARE Ear & Eye Cloth sisältää ainutlaatuista antibakteerista kolloidista hopeaa, jonka hopea tuhoaa bakteereita ja tiettyjä sieniä. Se tuhoaa haittatekijöille elintärkeitä entsyymeitä. Tämä estää haitallisia bakteereita kasvamasta ja lisääntymästä. Turvallinen, luonnollinen ja helppo tapa hoitaa lemmikkiäsi.

 

YuCARE tuoteperhe

 

Vuosien aikana moni meillä Lintbellsillä on ihmetellyt, miksei lemmikeillemme ole saatavilla hellävaraisia hoito- ja ensiaputuotteita. Päätimme tehdä niitä itse.

 

Yhdistämällä turvallisia, luonnollisia ainesosia hoidon tietotaitoon loimme monikäyttöisen sarjan. Sarja auttaa lemmikin hoitamisessa päästä varpaisiin ja aina hännäntyveen asti. YuCARE-tuoteperhettä voi tarkastella skrollaamalla sivu loppuun ja klikkaamalla jotakin YuCARE-tuotetta.

 

YuCARE tuotteiden käytettö

 

Silmät: Suihkauta pieni määrä YuCARE Eye Spray silmäsuihketta silmän ympärille ja pyyhi hellästi liinalla. Puhdista päivittäin, jos lemmikilläsi on taipumus saada likaa ja eritettä silmien ympärille.

 

Korvat: Tiputa 2-3 tippaa YuCARE Ear Drops korvatippoja korvaan. Hiero hellästi korvan tyvestä 15-30 sekuntia, puhdista vaha ja lika liinalla. Puhdista päivittäin, jos lemmikilläsi on taipumusta korvaongelmiin.

 

 

Huomio!

 

Jos epäilet lemmikilläsi silmä- tai korvatulehdusta, käytä se eläinlääkärissä. Puhdista vain korvan ulkoista aluetta ja korvakäytävän ulko-osaa. Älä laita liinaa sisälle korvaan, koska se voi aiheuttaa kipua tai vammoja!

 

YuCARE Ear & Eye Cloth sisältää

 

  • Hopeaionit

 

 

Kysyttävää?

 

Kuulemme mielellämme ihmisten lemmikeistä ja autamme missä voimme. Jos sinulla on kysyttävää YuCARE Ear & Eye Clothesta, ota yhteyttä.

 

Tavoitat meidät numerosta 040 7396856 tai info@podunk.fi – palaamme asiaan mahdollisimman pian.