Lintbells:iltä löytyy tuotteita pennuille, harrastuskoirille ja lemmikin omistajille. Kun lemmikki voi hyvin, omistajakin voi hyvin!

 

YUM Puppy on jauhe, jolla tuetaan nartun ja sen pentujen hyvinvointia. Omega 3- DHA- rasvahappo on tärkeä osa pennun aivojen ja näkökyvyn kehitystä.

 

YUM Energy on tabletti, joka on helppo ja nopea antaa harrastuskoiralle tai työkoiralle työpäivän aikana ja jälkeen. Koiran elimistö toipuu nopeammin rasituksesta, eikä koira ole yliväsynyt toiminnan jälkeen.

 

iMove nivelvalmiste ihmisille. Koska lemmikkien hyvinvointi on ihmiselle erittäin tärkeää, omasta hyvinvoinnista huolehtiminen saattaa helposti jäädä vähäiseksi. Lintbells on kehittänyt nivelvalmisteen myös ihmisille. Lemmikin kanssa on mukavampi harrastaa ja leikkiä, kun itselläkin on hyvä olla.

 

 

Rakkaan lemmikin ja omistajan yhteisen elämän alkuun, harrastamiseen ja omistajan hyvinvointiin kannattaa panostaa!

Muut tuotteet

YUM PUPPY

Koiran terveyden ja hyvinvoinnin vankka perusta

Koiran terveyden ja hyvinvoinnin vankka perusta Koiranpennun ensimmäisen elinvuoden aikana tapahtuvalla hoidolla on suuri merkitys hyvän tulevaisuuden rakentamisessa. Pentujen hoidossa niiden terveyden ja hyvinvoinnin tulee olla etusijalla.

YUM Energy

Koiran palautumiseen

Koiran palautumiseenRankan harjoittelun tai työn aikana koiran lihakset polttavat glykogeenit, energiavarastonsa. Glykogeeni on tärkeä energialähde koiran lihaksille. Glykogeenin loppuminen voi vaikuttaa alentavasti koiran suorituskykyyn.

iMove

Nivelvalmiste ihmisille

Nivelvalmiste ihmisilleIhmiskehossa on yli 200 niveltä. iMove on kehitetty antamaan niille parasta mahdollista tukea. Sen avulla ihminen voi keskittyä nauttimaan elämästään.